Vidanjare – ce inseamna si pentru ce este de folos?

Curatarea si golirea gurilor de scurgere este necesara pentru a fi cat mai feriti de evenimente neplacute cum ar fi infundarea canalelor de scurgere. Acest proces trebuie sa fie efectuat periodic, o data la 6 luni -1 an, dar nu mai tarziu de 4 ani.

Cu totii am avut macar o data neplacerea de a observa ca s-a infundat chiuveta de la baie sau de la bucatarie sau ca scurgerea situata in cada (cabina de dus) nu mai functioneaza ca odinioara. Oricat am incerca sa remediem situatia pe cont propriu, mai devreme sau mai tarziu ne vom da seama ca avem nevoie de niste specialisti alaturi, de persoane calificate cu un echipament  performant pentru a elimina aceasta problema.

Aceasta este semnificatia procesului de vidanjare – sa fie curatate, golite, desfundate a foselor septice. Daca in zona in care locuiesti nu beneficiaza de retea de canalizare si utilizezi o fosa septica, vei avea nevoie sa faci o vidanjare periodica, pentru a elimina problemele inca dinainte sa apara.

parc auto desfundare canalizareDaca nu ai folosit pana acum o fosa septica si totusi esti nevoit sa faci acest lucru, trebuie sa intelegi cateva lucruri despre acest subiect pentru a intelege si mai bine importanta vidanjarii.

Ce este fosa septica?

Prin fosa septica, apa dintr-o gospodarie este colectata si epurata, curatata. Intregul sistem are conectivitate cu canalizarea casei tale si  este ingropat sub pamant. Orice tip de fosa septica ai ales, sistemul va avea in mod cert si o gura la suprafata prin care sa se poata executa vidanjul.

Exista mai multe solutii pentru colectarea apei din gospodaria ta, insa cea mai recomandata solutie din ziua de azi este vidanjarea. Cu siguranta, este doar cea mai buna solutie atat pentru mediul inconjurator, cat si pentru sanatatea ta, fiind si mult mai usor de intretinut.

Aceasta este si legatura dintre fosele septice (statiile de colectare ale apei) si vidanjare, doua componente care se completeaza perfect pentru un mediu cat mai sanatos in gospodaria ta.

Odata ce ai intampinat probleme cu infundarea scurgerii apei, nu sta pe ganduri si apeleaza imediat la ajutorul unor persoane specialiste, de incredere, cu un echipament performant.

Ce ii diferentiaza pe neprofesionisti de profesionisti?

Personalul neprofesionist nu lucreaza curat. Daca apelezi la persoane care nu executa aceasta munca in curatenie, cel mai probabil sunt inca la inceput de drum sau echipamentul lor nu este de o calitate prea buna.

Personalul neprofesionist nu iti va oferi rezultatul dorit. Ori munca acestora nu rezista prea mult, ori vei observa chiar imediat ca vidanjarea nu a fost efectuata corect.

Personalul neprofesionist lucreaza pe sume destul de mici. La fel ca in orice domeniu, cand ceva este prea ieftin, trebuie sa avem curiozitatea si sa ne intrebam de ce sunt preturile atat de mici. In realitate, pretul poate fi mult mai mare daca apelezi la o echipa de desfundare scurgeri, care nu si-a efectuat treaba cum trebuie. Mai intai o sa ai nevoie de o echipa profesionista care sa iti repare problema initiala, dar si pe cea adaugata de personalul neprofesionist.

Cel mai bine este sa te orientezi catre persoane calificate in acest domeniu. Te poti folosi de diverse forumuri, poti citi recenziile altor persoane in legatura cu serviciile echipei de vidanjare la care vrei sa apelezi sau, cel mai bine, poti intreba o persoana de incredere (o ruda, un prieten) care a avut nevoie de astfel de servicii. Asa vei sti cel mai bine in cine sa ai incredere pentru a te bucura de rezultatele dorite. Insa daca nu stii pe nimeni apropiat care sa fi beneficiat in trecutul recent sau indepartat de astfel de servicii, poti apela cu incredere si la celelalte metode.

Ce trebuie sa intelegi de la bun inceput e ca daca intampini astfel de probleme care persista orice ai incerca, cel mai bine este sa nu mai incerci sa faci nimic si sa gasesti o echipa de vidanjare care sa te ajute, pentru ca nimeni nu are experienta unor specialisti decat acestia.

Un alt criteriu dupa care trebuie sa te ghidezi este experienta. Daca acestia au mai mult de 8 ani de experienta in domeniu, fii sigur ca in decursul timpului au intampinat deja multe tipuri de situatii, asa ca cel mai probabil nu o sa ii mai surprinda nimic.

Asadar, daca ai fose septice este necesar procesul de vidanjare pentru epurarea apei, pentru desfundarea scurgerilor. Acest lucru trebuie sa fie facut periodic, chiar daca nu intampini probleme, pentru a le anticipa pe cele viitoare, care nu vor intarzia sa apara.

By |2020-10-08T10:18:19+00:00July 11th, 2020|Blog|
WhatsApp chat