Loading...
Inspectie Video Canal2019-02-02T08:43:55+00:00

NOU!!! RECOMANDAM ACEST SERVICIU

Pentru a elimina si evita posibilele probleme, vă oferim o Inspectie Video a sistemului de canalizare

Indiferent de Diametrul Tubulaturi de Canalizare Oferim Servicul de Inspectie Video!

  • Inspectie Video
  • Inspectie Video Canalizare
  • Inspectie Video Conducte
  • Inspectie Video Tevi
  • Inspectie Video Sifoane Pardoseala
  • Inspectie Video WC
Inspectie Video Canalizare Bucuresti si Ilfov

Inspectie Video Canalizare
Cum se realizeaza si beneficiile acestui serviciu

eco vdg polaris - inspectie Video

Înainte ca aceasta operatiune sa se desfasoare, trebuie sa aiba loc o curatare a canalelor.

Pentru o viziune clara asupra sistemelor de canalizare, ne bazam pe o inspectie video asupra conductelor. Baza de întretinere a canalelor este investigarea acestora. Camerele noastre pot aduce la lumina chiar si cea mai mica problema a canalizari.

Conform celor mai recente tehnologii, putem examina conductele de canalizare prin intermediul unei camere. In acest fel chiar si cele mai mici unghiuri ale canalelor pot fi investigate.

Inspectie Video Bucuresti

O inspectie a canalului poate dezvalui orice problema a sistemului de canalizare cum ar fi scurgeri, surpari, blocari sau întreruperi ale conductelor. Pentru investigarea canalului, introducem o camera mobila în sistemul de conducte într-o locatie deschisa si se utilizeaza un vehicul canal sau o camera prin impingere.

Datele pot fi vizualizate în timp real. Un alt avantaj este duplicarea rezultatelor examinarii: acestea pot fi copiate pe un stick de memorie.
În cazul in care canalizarea prezinta deteriorari (crapaturi din perete, surpare, înradacinarea), vom discuta cu dvs. o posibila reabilitare, necesara a sistemului de canalizare.

Daca doriti o curatare a sistemului de canalizare sau o examinare a unei tevi, va rugam sa ne contactati prin telefon. Astfel vom putea organiza o întalnire mai rapida cu Dvs..

Venim Oriunde in Bucuresti si Ilfov

Pentru Lucrari Complexe ajungem Oriunde in Romania

Ce spun Clenti Nostri

“Tin sa mentionez ca nu eram la prima interventie, inainte sa apelez la voi inainte cu o zi chemasem o alta firma. Au facut tot ce le-a stat in putinta dar nu au avut aparatura necesara. Va multumesc! Echipa Super, niste baieti care nu se feresc de munca si chiar profi.”

GHEORGHE DINCA, BUCURESTI

“Speram sa numai fie nevoie de servicii pentru desfundare, dar daca o fi sa fie, cu siguranta la voi v-om apela. Nu sa intarziat, muncitori au fost foarte deschisi, ne-au explicat exact cum trebui intervenit. Asta a contat foarte mult pentru ca fiind la bloc a trebuit sa impacam pe toata lumea. Spor la treaba!”

STEFANIA DOBRE, BUCURESTI
WhatsApp chat