Loading...
Firma Servicii de Vidanjare2021-04-27T07:34:26+00:00

Servicii Profesionale de Vidanjare cu Vidanja de mici si mari dimensiuni. Venim la tine oriunde in Bucuresti Sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6 si Ilfov.

Firma de Vidanjare cu Experienta de peste 14 ani!

 • Vidanjare Fose

 • Vidanjare Subsoluri de Bloc

 • Vidanjare Canalizari

 • Vidanjare Bazine Decantoare
 • Vidanjare WC-uri Ecologice

 • Vidanjare Piscine
 • Vidanjare Ape Uzate
 • Vidanjare Grosier
 • Vidanjare Pamant
 • Vidanjare Nisip
vidanja bucuresti si ilfov

SERVICIUL DE VIDANJARE

vidanjare eco vdg polaris

Ce Inseamna Vidanjarea?

Serviciile de Vidanjare si desfundare canalizare reprezinta preluarea apelor uzate din canale, bazine colectoare sau fose septice. Operatiunea este realizata cu ajutorul unei vidanje combinate.

Apa uzata preluata este transportata la punctele de descarcare a apelor. Este important ca aceasta Operatiune sa se desfasoare conform normelor in vigoare, mai ales, in ceea ce priveste o igiena corecta.

O igiena corecta inseamna un oras mai bun si o Familie Sanatoasa!

Serviciile de vidanjare oferite de societatea noastra vizeaza atat utilizatorii casnici, cat si persoanele juridice, cu care putem incheia contracte periodice, la cerere si in regim de urgenta.

Firma Servicii

In prezent, vidanjarea se face in conditii de siguranta si igiena, cu ajutorul unor echipamente moderne, cu ajutorul vidanjelor, acestea fiind dotate cu aparatura de ultima generatie. Pentru noi nimic nu este un obstacol prea mare care sa ne puna piedica in rezolvarea situatiilor complicate.

Venim oriunde este nevoie de noi in Bucuresti si Ilfov, pentru a presta servicii vidanjare fose septice si desfundare canalizare.

Nu toti cei care activeaza in acest domeniu au firme profesioniste. Nu toti au echipamente moderne cu care sa rezolvi si cele mai complicate situatii.

Nu toti ofera servicii vidanjare si desfundare canalizare calitative. Iar in acest domeniu este nevoie ca cei responsabili sa fie experimentati si priceputi.

Degeaba au la dispozitie echipamente performante, daca multi dintre ei nu stiu sa le foloseasca.

De aceea, trebuie ca pe langa acele echipamente bune, sa fie si un personal muncitor care sa ofere servicii vidanjare, de desfundare canalizare calitative.

Va invitam sa cititi pagina noastra web unde puteti afla mai multe despre serviciile pe care vi le punem la dispozitie in Ilfov si Bucuresti.

Indiferent ca ai nevoie de servicii vidanjare sector 2 sau ca ai nevoie de vidanja sector 5, noi vom fi prezenti.

Citeste in continuare pentru a afla de ce este o idee buna sa alegi sa beneficiezi de servicii oferite de noi.

De ce sa alegi sa beneficiezi de serviciile acestei firme din Bucuresti?

ESTE FOARTE SIMPLU!

 • Experienta

 • Utilaje Performante

 • Personal Calificat

 • Si nu in Ultimul rand PRETURI COMPETITIVE!

Ce spun Clenti Nostri

“Tin sa mentionez ca nu eram la prima interventie, inainte sa apelez la voi inainte cu o zi chemasem o alta firma. Au facut tot ce le-a stat in putinta dar nu au avut aparatura necesara. Va multumesc! Echipa Super, niste baieti care nu se feresc de munca si chiar profi.”

GHEORGHE DINCA, BUCURESTI

“Speram sa numai fie nevoie de servicii pentru desfundare, dar daca o fi sa fie, cu siguranta la voi v-om apela. Nu sa intarziat, muncitori au fost foarte deschisi, ne-au explicat exact cum trebui intervenit. Asta a contat foarte mult pentru ca fiind la bloc a trebuit sa impacam pe toata lumea. Spor la treaba!”

STEFANIA DOBRE, BUCURESTI
WhatsApp chat