Desfundare canalizare – opteaza pentru profesionisti

Sabotii de scurgere sunt o problema pentru fiecare proprietar de locuinte, afaceri, unitati comerciale, industriale si institutionale la un moment dat. Materialele se acumuleaza si se blocheaza in toalete, canalele de scurgere, dusurile, cazile de baie si in conducta principala de canalizare din cauza radacinilor copacilor care duc la scurgeri lente sau revarsari.

Daca pistonul tau nu va misca sabotul, ai nevoie de ceva putin mai puternic. Instalatorii profesionisti folosesc adesea un sarpe pentru instalatii sanitare atunci cand sabotii pur si simplu nu se vor misca. Fiecare este conceput pentru diferite tipuri de saboti.

In cele din urma, este bine sa apelezi la un profesionist care te poate ajuta in problema legata de desfundare canalizare pentru a ameliora situatia fara a se agrava nimic.

Burghiu sanitar / Serpi pentru instalatii sanitare

Serpii de instalatii sanitare consta intr-un tub metalic lung la un capat cu un cablu in interior care are atasat un surub de tirbuson sau lamele atasate si o manivela manuala sau motorizata la celalalt. Capatul cablului sarpelui este plasat in canalul de scurgere si rotiti capatul manivelei pentru a extinde cablul in josul canalului de scurgere. Cand ajunge la obiectul care infunda canalizarea, puteti simti rezistenta si trebuie sa rotiti manivela pentru a impinge prin infundare si apoi sa o scoateti din scurgere. Serpii sanitari pot avea un tub drept sau o indoitura in forma de J. Stilul cu tub drept este destinat canalelor de scurgere, in timp ce serpii in forma de J sunt destinati toaletelor.

Ce este Hydro-Jetting?

Hydro-Jetting consta dintr-un furtun de inalta presiune cu o duza specializata conectata la o masina care presurizeaza apa, producand un curent puternic care curata scurgerea. Hidro-jetarea se face de obicei printr-o curatare, care este o deschidere care permite instalatorilor sa curateze sabotii. Apa este fortata sa coboare in scurgere, unde impinge grasimea, acumularea de minerale, parul si alte resturi prin scurgere. Cu un Hydro-Jet suficient de puternic, radacinile copacilor pot fi, de asemenea, rupte. Cu toate acestea, inainte de a utiliza un Hydro-Jet, un instalator inspecteaza de obicei scurgerea cu o camera mica pentru a determina daca conducta este deteriorata.

Argumente pro si contra

Un sarpe sanitar este ideal pentru infundari minore sau atunci cand un obiect, cum ar fi o jucarie, se blocheaza in scurgere. Daca pistonul tau nu indeparteaza materialul, un sarpe este de obicei suficient pentru a indeparta majoritatea sabotilor. Serpii va pot ajuta si la probleme mai grave. De exemplu, este posibil sa aveti o radacina de copac care blocheaza scurgerea si nu o acumulare de par. Un Hydro-Jet, pe de alta parte, curata liniile de material sanitar care se acumuleaza pe peretii conductelor, cum ar fi mineralele si grasimile. Sarpele de instalatii sanitare nu va curata bine conductele, deci este o solutie temporara pentru multe tipuri de saboti. In timp ce Hydro-Jetting poate elimina aproape orice infundare, nu este o optiune pe care sa o folosesti de unul singur. Este nevoie de un expert care sa te ajute in aceasta situatie. Hidro-Jetul trebuie facut de un instalator profesionist pentru a evita deteriorarea instalatiei dvs. sanitare.

Cea mai buna alegere

Cel mai bun mod de a va curata liniile de instalatii sanitare infundate depinde de cauza problemei. Serpii sanitari sunt ideali pentru liniile de scurgere lenta sau pentru a indeparta blocajele ocazionale, cum ar fi prea multa hartie igienica sau alimente lipite in canalul de scurgere al chiuvetei. Cu toate acestea, acest lucru va duce cel mai probabil la o solutie temporara, deoarece canalul de scurgere va fi in cele din urma infundat din nou. Pentru canalele de scurgere foarte lente sau complet conectate, atunci Hydro-Jetting este rapid, economic, ecologic si este o solutie pe termen lung. Hydro-Jetting este o solutie care se foloseste cel mai bine atunci cand sabotii nu pot fi indepartati folosind un sarpe sanitar, cum ar fi acumularea majora de namol si grasime.

In concluzie, pentru a nu intampina probleme suplimentare in ceea ce priveste scurgerea, opteaza sa colaborezi cu un profesionist in domeniul sanitar si in desfundare canalizare pentru a obtine rezultatele visate.

By |2021-11-01T15:27:51+00:00October 11th, 2021|Blog|
WhatsApp chat