Desfundare canalizare Bucuresti – asigura-te ca nu te confrunti cu problemele infundarii tevilor de scurgere

Problemele legate de infundarea tevilor de scurgere sunt tot mai comune si tot mai neplacute pentru toata lumea. Acest lucru apare de cele mai multe ori din neglijarea acestora.

Fie ca aruncam grasime si ulei in chiuveta cu speranta ca nu se intampla nimic rau, fie ca nu alegem sa ne protejam chiuveta cu o sita pentru resturile de mancare. Fiecare dintre aceste lucruri afecteaza tot mai mult scurgerea, blocandu-se din cauza acestor neglijente. Recomandat este sa apelezi la o firma de desfundare canalizare Bucuresti care sa te ajute in aceasta directie.

Ce poti face pentru a desfunda tevile de scurgere de unul singur? Se poate?

Exista cateva metode pe care sa le incerci inainte de a apela la ajutorul unei firme de desfundare canalizare din Bucuresti. Iata cateva idei:

Mixt de bicarbonat de sodiu, otet si apa fiarta

Nu trebuie sa abuzam de niciunul dintre ingrediente. Se incepe crearea solutiei prin adaugarea unei linguri de bicarbonat pudra in gaura de scurgere peste care se adauga mai apoi doua – patru linguri de otet. Apoi, trebuie ca amestecul sa fie lasat sa actioneze aproximativ o jumatate de ora. Ulterior, trebuie sa se toarne doi litri de apa clocotita. Aceasta este o solutie destul de puternica si concentrata de desfundare a chiuvetei care nici nu emana mirosuri neplacute.

Mixt de sare, otet si apa fiarta

O alta varianta de luat in calcul este acest mixt de sare, otet si apa fiarta, care se realizeaza la fel de usor ca cea anterioara cu produse pe care le gasesti foarte usor la tine acasa. Se vor  folosi doi litri de apa clocotita, cinci linguri de sare si trei linguri de otet. Mixtul fierbinte obtinut se va turna direct in scurgerea chiuvetei. Specialitatea acestui mixt este de a elimina grasimea si uleiul depus pe tevile de surgere si, bineinteles, de a elimita si mirosurile neplacute.

Mixt bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie si apa fiarta

Acest mixt are un mare succes datorita bicarbonatului de sodiu si a lamaii. Impreuna, acestea pot genera un alt amestec concentrat care sa iti ofere exact ce ai nevoie: desfundarea chiuvetei. Niciun ingredient nu este toxic si nu provoaca defectiuni la nivelul tevei de scurgere, deci le poti folosi cu incredere. Pentru inceput, va trebui sa torni un plic de bicarbonat de sodiu in scurgere, dupa care torni o jumatate de pahar de zeama de lamaie. Aceaste doua ingrediente vor rezulta o reactie chimica care va desfunda chiuveta. La fel ca in situatiile de mai sus, apa trebuie sa fie fiarta pentru a da rezultatele bune.

Apa sau bauturi acidulate in combinatie cu bicarbonatul de sodiu

Te-ai gandit cand va sosi ziua in care coca cola iti va fi de un real folos? Ei bine, a venit. Coca cola in combinatie cu bicarbonatul de sodiu pot dezfunda foarte bine chiuveta infundata. Va trebui sa se foloseasca o jumatate de litru de suc pe care ii  vei turna in gaura de scurgere si pe care ii vei lasa sa actioneze. Pentru o eficienta si mai mare, vei adauga si bicarbonatul de sodiu – doua lingurite. Lasi bicarbonatul de sodiu in acest stadiu, iar apoi, dupa aproximativ o ora, torni apa clolotita.

Otetul in combinatie cu votca

In cazul in care ai in casa votca si otet, considera-te salvat. Desi pare o masura putin exagerata, are multe sanse sa functioneze. Combini cele doua ingrediente pe care le vei turna in gaura de scurgere. Aceasta combinatie va reusi sa omoara si din bacteriilor depuse pe teava de scurgere.

Mixt cu otet, sare si borax

Acest mixt de borax, sare si otet se toarna in scurgere si este recomanda sa fie lasat sa actioneze cateva minute. Dupa aceea, trebuie sa se toarne apa fierbinte pentru a curata intreaga instalatie. Pentru a fi mai exact, foloseste 50 g sare, 50 g borax si 100 ml de otet. Vei vedea ca acest mixt este eficient pentru desfundarea tevilor. La fel ca pana acum, vei fierba apa pe care o vei turna pe tevile de scurgere si gata, ai rezolvat problema.

Unelte pentru desfundat chiuveta si tevile de scurgere

Daca solutiile preparate in casa nu au efectul scontat, este recomandat sa folosesti cateva instrumente care sa te ajute in rezolvarea acestei probleme. Asa ca va trebui sa folosesti o pompa pentru desfundat sau sarpe de desfundat. Acestea sunt produse care nu trebuie sa iti lipseasca din casa.

Avand in vedere toate aceste informatii, daca nici asa nu te bucuri de rezultate bune sau, pur si simplu, ultima metoda ti se pare putin mai extrema decat cea cu votca, cel mai bine ar fi sa apelezi la ajutorul unor specialisti in desfundare canalizare Bucuresti. Acestia stiu exact cum sa se ocupe de astfel de situatii, au si echipamentele necesare la indemana.

By |2021-04-20T15:40:36+00:00April 20th, 2021|Blog|
WhatsApp chat