Apeleaza oricand la o echipe de vidanjare

Functia bazinului de gunoi este de a colecta deseurile solide si lichide pe masura ce pleaca din casele oamenilor si de a transforma deseurile intr-o forma lichida. Deseurile lichide sunt apoi absorbite in solul care inconjoara bazinul.

Este important sa stii ca bazinul nu este echipat pentru a manipula alte substante decat apa, deseurile umane si hartia igienica, orice altceva pe care il introduci in sistem va reduce, probabil, durata de viata a bazinului.

Daca acea canalizare este infundata, va fi neaparata nevoie de o interventie a echipei de vidanjare pentru a ameliora infundarea sa.

Cum functioneaza procesul de scurgere?

Probabil esti deja constient de faptul ca de fiecare data cand curge apa de la robinet, cand speli rufele sau toaleta, toate deseurile si apa parasesc casa si curg in fosa. Aici vor pluti unele deseuri, iar altele se vor scufunda. Pe masura ce cantitatea de apa creste in fosa septica, cantitati egale de apa si deseuri sunt impinse in fosa.

Ce cauzeaza probleme scurgerii de apa?

Daca apa uzata nu este capabila sa se inmoaie in sol, canalizarea poate reveni in sistem. Adica, este posibil ca aceasta sa inceapa sa se retraga in casa. De exemplu, daca iti speli toaleta si apa nu coboara in toaleta sau auzi un zgomot galgaitor, este posibil ca sistemul septic sa fie infundat si sa nu accepte apa.

Vidanja – care sunt beneficiile folosirii unor echipamente performant de vidanjare?

Avantajele folosirii unei vidanje

  1. Este ecologica

Liniile de canalizare pot scurge ocazional canalizare bruta si pot contamina apele subterane. Deoarece un sistem septic nu trece printr-un sistem de canalizare, exista un risc mai mic de scurgere. In plus, foloseste un sistem de filtrare natural care minimizeaza poluarea.

  1. Este economica

Poti economisi bani atunci cand utilizezi un sistem septic. Este mai rentabil decat instalarea conductelor noi, iar utilizarea unui sistem septic elimina facturile publice de apa, reducand costurile pe termen lung.

  1. Necesita intretinere redusa

Sistemele septice sunt de intretinere redusa si necesita pompare a foselor septice doar la fiecare trei pana la cinci ani. Curatarile si inspectiile periodice vor mentine fosa septica functionand optim.

  1. Este de lunga durata

Fosele septice dureaza in jur de 20 pana la 40 de ani, in functie de utilizarea ta, astfel incat te poti astepta sa iti reziste cat mai multa vreme.

  1. Este capabila sa trateze apa la fata locului

Fosele septice au propriile lor sisteme de filtrare a apei, deci nu trebuie sa te bazezi pe siguranta sistemelor de canalizare urbane. Daca exista o problema, o poti rezolva rapid si usor apeland un serviciu de instalatii sanitare septice.

O echipa de vidanjare trebuie sa fie bine instruita sa-si foloseasca la capacitate maxima aceste echipamente pentru ca munca lor sa fie eficienta.

In concluzie, apeleaza si tu la o echipa de vidanjare care sa stie cum sa isi foloseasca toate echipamentele, o echipa profesionista si cu experienta in acest domeniu destul de complex.

By |2021-09-29T16:48:45+00:00September 22nd, 2021|Blog|
WhatsApp chat